När man ofrivilligt hamnar på tv-nyheterna

Idag satt jag, Karin och Matilda på världens tråkigaste föreläsning om ledarskap. Vi var så uttråkade och blev till slut jätteflamsiga så i rasten bestämde vi oss för att gå därifrån. Innan vi gick så skulle Matilda visa oss sin nya lägenhet som hon vann budgivningen på idag på datorn. Då gick vi även in på Aftonbladet och fick nyheten om att Kronprinsessan Victoria och hennes kille Daniel idag skulle kungöra sin förlovning och att allt detta skulle äga rum på Slottet.

Vi spontanåkte därför bort till Slottstrappan och promenerade upp till Slottsgården där massor av människor plus hela pressen stod samlade och hoppades på att se en skymt av det blivande kungaparet.


Karin och Matilda övade lydigt på sin bästa prinsessvinkning.


Det var många män i olika uniformer som hängde.


Hela pressen var samlad.

Väntade gjorde vi i en knapp timme tills fötter och tår började ge upp och vi insåg att vi nog inte skulle få en glimt av några kungligheter. Istället snackade vi lite skit med en polis, blev polare med en gubbe och hans fru som blev intervjuade av alla tidningar och tv-kanaler som var representerade på platsen och blåste upp några ballonger som Aftonbladet delade ut.


Matilda var ganska knäckt när hon insåg att kungligheterna skulle utebli för dagen.


Så ballongerna hamnade där vi i ögonblicket tyckte att de hörde hemma.

I ett mycket svagt ögonblick gick jag och Matilda med på att bli intervjuade av SVT ABC för att delge vår syn på spektaklet. Vi tyckte att vi framstod som ganska ointressanta så vi antog att vi inte skulle riskera att vara med på tv. Vi misstog oss. Vi var med på 18.15, 19.15 och 22.15-sändningen. Vill ni ha ett smakprov på mina 15 minutes of fame så kan ni kolla in syrrans blogg. Vill ni se mer får ni banne mig leta själva på nätet då detta inslag inte är något jag direkt vill skryta om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0