När man får lösa flygmysterier på egen hand

Alltså är det bara jag eller känner fler en viss misstänksamhet mot det här Air France-planet som försvann spårlöst från radarn någonstans över Atlanten på väg från Rio de Janeiro mot Paris. Man menar nu att det "troligen" har träffats av blixten och därefter störtat ner i vattnet.

Eh...har ingen av de här flygkraschutredarna tänkt "outside the box" och liksom fattat kopplingen mellan försvinnandet av denna flight och det mystiska försvinnandet av Oceanic Flight 815? Är det ingen som har kommit på tanken att ta in Charles Widmore på förhör? Är det inte helt uppenbart att den så kallade "blixten" egentligen är en flash som har förflyttat passagerarna i tiden bara för att Benjamin Linus tillsammans med Jack Shephards pappa har snurrat på det där hjulet nere i något hål.

Nu vet jag ju att The Island inte alls ligger i Atlanten men med tanke på hur mycket skumt som försigår på den där ön är det ju mycket möjligt att den har flyttat på sig.

Men folk är ju tydligen inte tillräckligt smarta för att upptäcka en konspiration när den liksom står och bankar och skriker utanför ytterdörren.


Är det bara jag som ser sambandet här?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0